EN IDYLL VID HAVET

Sommaren 1991 invigdes Café Boa i Fotös gamla hamn. Varje sommarsäsong sedan dess har Sionförsamlingen haft sommarcafé med glasservering, tårtor och hembakt. Tidigare var här ett trålbinderi som köptes av församlingen för att renoveras och bli café.
  
Under högsäsongen hittar både turister, sommargäster och Fotöbor till caféet som har många stamgäster och är en riktig pärla på Fotö, som ju också är en underbart vacker sommarpärla. I denna rofyllda idyll kan man njuta av äggost, våfflor, en västkustmacka eller en glass, medan man ser båtarna lägga till för natten och solen sänka sig ner i västerhavet.
 Vår längtan med cafét är förstås att människor ska få en god upplevelse och äta gott fika eller en god glass. Men ännu mer önskar vi få sprida en doft av det som vi tror är viktigast av allt, nämligen det glada budskapet om Jesus. I cafét finns har vi böcker och tidningar med kristet tema, dessutom sångkvällar på bryggan. Då medverkar inbjudna eller församlingens egna sångare och grupper. Vi tror att Jesus och hans kärlek är svaret och räddningen för varje människan och för hela världen. 
Det vill vi gärna, utan påtryckning, sprida till alla som kommer i kontakt med caféet. 

Välkommen in!

Öppettider:

Nu har vi stängt. Välkommen igen nästa sommar!

Vill du hyra Café Boas lokaler?